21. oktober 2012
Så er Vinterturneringen klar til at gå ind i jubilæumssæsonen. Det er 40 år siden turneringen blev startet op. At succéen ville blive så stor som tilfældet er, var der garanteret ingen af stifterne, som i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

I år er der tilmeldt 50 hold. Det er 2 færre end sidste år. Det er et flot antal. Nogle havde en frygt for, at KBU's vinterbold skulle stjæle en del af vores klubber, men det troede jeg aldrig på.

For et stykke tid siden blev Svend ringet op fra KBU. De kunne godt tænke sig at overtage vores turnering. Det var vi dog ikke interesseret i, da det ville blive dyrere. Der ville komme en masse bøder for ikke rettidig indberetning af resultatet. Ligeledes for udeblivelser. Samt det vigtigste: Ingen afslutningsfest!

De klubber, som har tilmeldt sig i "gammelmands rækkerne", skal jo køre rundt på hele Sjælland. PT er det, Så vidt jeg ved, kun Kastrups Super veteraner, som har valgt den løsning.

Der er åbnet for redigering af kampene med tidspunkt og dato. Som noget nyt er der nu også mulighed for at indtaste spillested. Bare ikke et langt ord. Redigeringen af kampe kan finde sted frem til den 15. nov.

Siden 25. oktober sidste år har 11.506 besøgt hjemmesiden og kikket på godt 80.000 sider.

Der bliver igen åbnet for redigering fra 1.1.2013 til 10.1.2013.

Så er det bare at ønske en mild vinter og en god sæson.

Faxe