8 april 2007.
Lørdag den 31 marts var det så tid til afslutningen på vinterturneringen 2006/07. Som bekendt var det Dragør, som lagde faciliteter til.

Da det havde været meget fint vejr i ca. 14 dage, kunne kampene afvikles på nogle meget fine græsbaner. Da der var 9 baner i brug, var der planlagt mange kampe.

Desværre var der nogen, som ikke gad møde op til sidste kamp, og de udeblev bare uden afbud. Der stod Dragør så og vidste ingen ting. Det kan man altså bare ikke være bekendt.

Ellers var det en dejlig dag i Hollænderhallen med en god buffet, samt en kæmpe lagkage, der var pyntet som en fodboldbane.

Når man ser på årets turnering springer det i øjnene, at de yngre rækker ikke får afviklet deres kampe. Det gælder Old. Boys og veteraner.

Fra superveteraner til Gr. O. Masters er alle kampe på nær 1 afviklet eller "aftalt".

Årets vindere blev:
Old Boys: AB70.
Veteraner: B93.
S. Veteraner: Brønshøj.
Masters: Rødovre.
S. Masters: Tårnby.
Gr. O. Masters: AB.

Desværre er der mange klubber, som ikke interesserer sig nok til at de også møder op til afslutnings festen.

I år var der kun tilmeldt 304 personer. Tårnby var igen i år den største klub ved afslutnings festen. De havde 74 med og det svarer til 24 % af deltagerne.

Jo de er til det sociale i Tårnby. Modsat havde B1908 kun 1 med, og det kan jo undre lidt, da det er dem som skal holde afslutningen næste år.

Til slut siger bestyrelsen tak til Dragør for et godt arrangement og tak for sæsonen.

Af hensyn til hjemmesiden er det ikke længere muligt, at komme ind for holdlederne, da kodeordene er slettet, og først bliver tilgængelige igen til efteråret.

Jens Faxe.